Kde nás najdete?

Jak se k nám dostanete?:

Na Černý most

Najdete nás přímo v Centru Černý Most v blízkosti supermarketu Globus

a) Do Palladia

  1. autem
    - Z nábřeží L. Svobody zahněte do Revoluční ulice, pokračujte pořád rovně až uvidíte po pravé straně vjezd do podzemních garáží OC Palladium. Obchod se nalézá v  -2 patře (market floor)
  2. mhd
    - Stanice metra trasy B Náměstí Republiky, vchod z vestibulu metra přímo do patra - 2 ( market floor), tramvaj č. 8, 14, 26 zastávka Nám. Republiky
    Zvětšit mapu

 b) Port Kratochvílovci 

V Přístavu 2, Praha 7, Holešovice hned vedle restaurace a pivovaru Marina

 

c) Do Olympie

  1. autem                                                                                                                                                                                                      - Z dálnice D1 sjedete na dálnici D2 ve směru na Bratislavu, po 500 metrech použijete sjezd z dálnice na Modřice a po pravé straně už uvidíte OC Olympia. Pojedete-li z centra Brna, tak se opět držte ve směru na Bratislavu, po vjetí na dálnici po cca 1km použijte opět sjezd na Modřice.
  2. mhd                                                                                                                                                                                                        - Centrum Olympia zajišťuje kyvadlovou autobusovou dopravu ze středu města Brna a to konkrétně ze zastávky Brno-Úzká. Tuto zastávku naleznete v blízkosti Hlavního nádraží Brno. Dále můžete využít autobusových linek číslo: 49 nebo 78.


Zvětšit mapu